mandag den 21. oktober 2013

Halloween i pensionat Granly


Halloween-aften er efterhånden ved at blive en ganske (u)hyggelig tradition. Det er stadig noget forholdsvis nyt at klæde sig ud og gå rundt og rasle slik. En slags fastelavn tilsat uhygge. Måske kender du Max Skræk-serien, som jeg har skrevet. De otte bøger foregår i dagene lige op til Halloween. Skolepigen Isabel kommer til at vække en dødning til live. Hun kan desværre kun slippe af med ham igen, hvis hun vælger en person, som han kan bringe med sig tilbage til graven. Isabel vil helst have klaret ’sagen’ inden Halloween, hvor der skal være stor fest hjemme hos hende, for hvem gider at have en rigtig død med til sit maskebal? Nogen må lade livet, men hvem? Hun kan selvfølgelig vælge klassens dronning, den ondskabsfulde Vivian, men måske er der også andre muligheder. Der er jo altid plejehjemmet. Og var der ikke noget om, at de søgte besøgsvenner? Rasmus Jensen har lavet de stemningsfulde og til tider klamme illustrationer til bøgerne.



Bøgerne kan lånes på ereolen. Har du lyst til at læse et par kapitler fra de otte Max Skræk-bøger kan du følge linket herunder.

Og har du lyst til at se flere af Rasmus Jensens illustrationer til Max-bøgerne, så tag et kig på Løse Ænders hjemmeside: http://bricksite.com/loeseaender/max-skraek

Ingen kommentarer:

Send en kommentar