Ali Zongo


                 
                 
                

Ali Zongo-serien, som er udkommet i 8 bind. Måske er der intelligent liv i rummet. Bare ikke på planeten Zongo. Det får Kurt og hans familie bevis for, da et rumskib nødlander ved deres hjem, og rumvæsenet Ali flytter ind. Ali har mange talenter, men med hensyn til intelligens, er det ikke rumhjelmen, der trykker.

Serien om Svend Svovl (2002-2008) 

             

Den oprindelige gule Dingo-serie sluttede med Det gale gebis i 2008. I løbet af 2013 nyskrev jeg alle de oprindelige historier og begyndte at genudgive dem som samlede historier. En hidtil uudgivet Svend Svovl-bog, som havde ligget i skuffen i mange år kom også med, Svend i krig mod Mars, hedder den. Og endelig skrev jeg to helt nye Svend Svovl-historier. Kuk i tiden blev således den trettende (og sidste!)  

                  

Svend Svovl-bøgene står mit hjerte nært. Men i de år, hvor bøgerne udkom, stod de helt klart i skyggen af min anden serie om dværgdetektiven, Jack Stump. Jeg har nu nyskrevet Svend Svovl-historierne og udgivet dem som samlede værker. Første bind, som bare hedder Svend Svovl udkom i sommeren 2013. Se mere på mit forlags hjemmeside. Mere om Svend Svovl udkom i 2014. Bind tre udkom 1. januar 2016. Bind tre indeholder bl.a. Svend i krig mod Mars, som kun findes her. Bøgerne er gennemillustreret af Lars Petersen.

Svend Svovl genudgivelser og nyudgivelser (2013-2016)

     
Svend Svovl for fuld smadder! Hardbacks og helt igennem lækkre. Bøgerne er spækket med illustrationer, og teksten er nyskrevet. Mød Svend, Bibi, Maren i kæret, Frank K, og alle de andre herlige typer, som befolker det skæve univers i historierne. Frøken Syre er også med. Og lærer Suresen! Køb dem direkte hos Løse Ænder og spar en masse penge! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar